Missie 1:8 biedt een basis workshop en twee trajecten aan. Elke van deze drie stimuleert het denken over zending, maar worden wel in verschillende contexten gebruikt.

Sleutels voor een betrokken gemeente

De workshop duurt een dagdeel. Het is geschikt voor gemeenten die het denken over mondiale zending willen stimuleren. Zeven centrale thema’s krijgen kort aandacht en worden in kleine groepen doorgesproken. Een tweetal voorbeelden zijn: bijbelse definitie van zending en een strategische missionaire focus. Elk thema’s wordt interactief besproken. Na de workshop krijgt de gemeente een rapport toegestuurd van de bevindingen.

De flyer van de workshop kunt u hier downloaden.

O3 Traject

Het O3 traject is het meest diepgaande traject dat Missie 1:8 u kan bieden. Elkders op de website wordt het traject in detail uitgelegd. We willen daar dan ook graag naar verwijzen.

Ga naar deze pagina voor meer informatie.

De folder van het O3 traject kunt u hier downloaden.

GPS traject

Het GPS traject is bedoeld voor die gemeenten die minder tijd ter beschikking hebben om het hele O3 traject te doorlopen. Een aantal thema’s uit het O3 traject komen terug bij het GPS traject, maar de uitgebreide implementatie is weggelaten. Na de onderzoeksfase kan de gemeente zelf aan de slag met de implementatie of kan beslissen alsnog door te gaan.

Nog meer tools….

Bovenstaande coach gereedschappen vormen de kern van wat Missie 1:8 u kan bieden. Daarnaast bieden we nog meer tools aan die op de tools pagina kunt vinden.

Presentatie

Mocht u nog vragen hebben of er is iets niet duidelijk dan zijn de coaches van Missie 1:8 graag bereid om om via een presentatie ter plekke meer uitleg te geven.