Matthew Ellison

Trainen zendingswerkgroep

Matthew Ellison komt 25 maart naar Nederland om Zendingswerkgroepen en Thuisfront-teams te trainen. Hij is de directeur van SixteenFifteen en heeft een jarenlange ervaring op het vlak van missionscoaching in de Verenigde Staten. Deze kennis wil hij graag delen in Nederland. Hij lijkt ons als coaches van Missie 1:8 voor kerken en gemeente een unieke gelegen om de missionaire visie weer op te poetsen of zelfs een begin te maken met het formuleren van een nieuwe visie.

Deze dag begint om 9.30 uur met koffie en thee. Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur. U bent met uw team van harte welkom. U kunt zich opgeven via info@missie1:8.nl.

Wat kunt u als zendingswerkgroep verwachten?

Deze dag staat in het teken van “De meest belangrijke volgende missionaire stap is….”. Het doel is dat u aan het eind van de dag weet waaraan u zou kunnen werken als u en uw team wanneer u weer thuis zijn. Om daar achter te komen krijgt u een aantal handvatten mee. Ten eerste krijgt u Van Boudewijn van Schoonhoven een overzicht van de belangrijkste missionaire thema’s die op dit moment aandacht vragen. Om een paar voorbeelden te noemen: onbereikte bevolkingsgroepen, partnerschappen en de rol van de kerk. Ten tweede wordt u meegenomen in een proces om de eigen missionaire visie te ontdekken. Dit is het praktische gedeelte van de dag en Matthew Ellison zal dit deel leiden. Tijdens het derde deel ┬ávan de dag heeft u de gelegenheid om uw brandende vragen te stellen aan de experts. We sluiten af met het bidden voor elkaars bediening en het wereldwijde zendingswerk en het zetten de puntjes op de ‘i’.

Het beloofd een productieve dag te worden waar inhoud en praktijk elkaar afwisselen. Een mooie gelegenheid om uw team nieuwe inspiratie en een aantal handvatten te geven.