A. Workshop voor zendings- en evangelisatiecommissies
Om dit proces te helpen bieden we de workshop “Sleutels voor een betrokken gemeente” aan. De workshop die wij bij u in de gemeente kunnen geven duurt één dagdeel (of twee dagdelen bij een grotere groep) en wordt gegeven door mensen die zelf ervaring in de zending hebben. Het is geschikt voor gemeenten die het denken over mondiale zending willen stimuleren. Zeven centrale thema’s krijgen kort aandacht en worden in kleine groepen doorgesproken.

B. Coaching proces voor de plaatselijke gemeente.  Dit zijn workshops variërend van 3 tot 7 dagdelen zie https://www.missie1-8.nl/hoe-ziet-missie-18-coaching-op-maat-voor-uw-gemeente-er-uit/

C. Webinars
Een webinar is een seminar dat u kunt volgen via het internet. Van achter uw scherm krijgt u informatie en kunt u meepraten. Missie 1:8 biedt u dit gratis aan. Regelmatig verschijnen er nieuwe onderwerpen en wanneer u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief.
De webinars die al zijn gehouden, kunt u via deze link bekijken

D. Literatuur

Godshartvoordevolken“Gods hart voor de volken” is speciaal geschreven voor korte termijn reizen. In 10 hoofdstukjes worden missionaire thema’s op creatieve wijze behandeld. Zowel persoonlijke als groepsreflectie wisselen elkaar af. Er is aan het einde van elk hoofdstuk gelegenheid om voor een specifiek onbereikte bevolkingsgroep te bidden.

Het boekje is ook uitstekend te gebruiken in een huiskring in de gemeente. U kunt het digitale boekje aanvragen via deze link

 

 

 

 

eBook De kerk bereikt de wereld

“De kerk bereikt de wereld” legt het zendingscoach concept uit. Thema´s als “Bijbelse basis van zending”, “De relatie zendingsorganisatie en gemeente” en “Het zendingscoach-traject” komen hier onder andere aan bod.

 

Download ebook hier.

 

 

 

 

 

E. Diversen voor de Missionaire kerk:

pdf Internetbronnen voor missionair werk
pdf-155498_640 Betrokkenheid bij zendelingen vergroten
pdf-155498_640 Missionaire gezonde gemeente scan
pdf-155498_640 Missie, kerken en de manier van betrokken zijn in een tabel
pdf-155498_640 Workshop: betrokkenheid bij missionair werk vergroten
pdf-155498_640 Track: Adopteer een bevolkingsgroep
ODT bestandsformaat Profiel bevolkingsgroep
pdf-155498_640 Profiel bevolkingsgroep

Bijbel en Zending:

pdf-155498_640 De Bijbelse basis van zending

Zending en strategie

pdf-155498_640 Zending, cijfers en statistiek