GPS Track
Deze maand presenteert Missie 1:8 de GPS Track, een verkorte versie van de O3 proces. Een GPS wordt gebruikt vooral in de auto gebruikt om de juiste locatie te vinden en te bereiken. Deze missionaire track geeft een gemeente inzicht in de huidige zendingsactiviteiten, zodat nieuwe missionaire doelen bereikt kunnen worden.

GPS Track: Verkorte versie

Via twee contact momenten worden de stappen van de track doorlopen. Daardoor is de tijdsinvestering kleiner dan het O3 proces. Het kan prima gedaan worden op twee zaterdagochtenden. Als derde stap is er op een later moment een evaluatie om te kijken of bijsturing noodzakelijk is. De track is bedoeld als een opstap naar een constructieve inbedding van zending in de gemeente.

Interesse?

Is het lastig om voldoende tijd vrij te maken voor het langere O3 proces en wilt u zending de centrale plaats geven in de gemeente, dan zou de Missie 1:8 GPS Track voor u een oplossing kunnen zijn. Heeft u interesse in deze GPS track, vul dan het contact formulier in op de website. U vindt de link in de menubalk.