Hans Euser

Webinar 

Ook dit jaar continueren we de webinars zoals u van ons gewend bent. Een webinar is bedoeld om gemeenten en kerken te ondersteunen bij de missionaire bediening. Iedereen die dat wil kan vanaf de bank thuis meekijken en, mocht je dat willen, ook meepraten.

Het volgende webinar is op donderdag 1 februari en begint om 19.30 uur. Meld je aan via onderstaande button en je krijgt de link naar het webinar in je mailbox.

Daarvoor stellen we de inleider Hans Euser aan je voor. Hij zal spreken over De wereld op onze stoep – intercultureel pionieren in Nederland”. Nederland groeit met name door de migranten die naar ons land komen. Hans ziet dit als een kans voor de kerk. Mis het niet!

Hans Euser – International Church Plants

Zoals gezegd, in 2018 bijt Hans Euser de spits af. Hans werkt voor International Church Plants (ICP). Dit is een netwerk dat interculturele gemeentestichting ondersteunt. Hij stond aan de basis van ICF Veenendaal, een multiculturele kerk in het centrum van Nederland. Hij verhuisde recent naar Rotterdam om onder migranten en medelanders te werken. Hij heeft een boeiend verhaal en stimuleert christenen om in contact te komen met mensen over culturele grenzen heen.

Wilt u alvast meer weten over Hans of ICP, klik dan hier en hier.

Meld u aan via deze link.